Buttabrot - WIENzig
fade
129773
post-template-default,single,single-post,postid-129773,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.2,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Buttabrot

Rezepte fia Voidillos

 

A Buttabrot is a mit Butta beschmierte Scheibm Brot.

 

Zutatn

 

a Euzerl Butta

a Stickl Brot

 

Weakzeig

 

a (schoafs) Messa oda a Brotmessa

a Buttamessa

a Schneidbrettl

an Tölla

 

Kochdaua

 

individuö vaschiedn

 

Schriat-fia-Schriat-Auleitung

 

Nimm da a Messa und schneid da a Scheibm owe vom Brot. Waun’st a hoates Brot host, nimm a schoafs Messa oda a Brotmessa. Pass auf, dass’t di ned schneidst.

 

Nimm des Butta ausse ausn Eiskostn und schneid dünne Scheibm owe. De schmierst auffe aufs Brot. Nimm ned z’vüü, wengan Cholesterin. Vagiss ned, es Butta wieda in Eiskastn einez’tuan, sunst host a Sauarei.

 

Frisch serviern und glei essn.

 

Leiwande Ezzes

 

A bsunders Schmankerl is, waun’st a bisserl a Soez auf de g’buttate Scheibm auffe riesln losst. Oba Vuasicht, waun’st net aufpasst is a glei vasoezn. Des Malheur kaunst oba ur-afoch repariern waun’st a Scheibm Brot aufs Buttabrot drauflegst und es so haberst.

 

Ernährungsinfo

 

A Buttabrot is gsund.

Keine Kommentare

Kommentieren