Buchstabmsuppm - WIENzig
fade
129816
post-template-default,single,single-post,postid-129816,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.2,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Buchstabmsuppm

Rezepte fia Voidillos

 

De Suppm is ur-schnö gmocht, geht gonz afoch und leiwand spün kaunst a damit!

 

Zutatn

 

a Packl Buchstabmsuppm
a wengerl a Wossa

 

Weakzeig

 

Topf
Schepfleffl
Tölla
Leffl

 

Kochdaua

 

a Randerl

 

Schriat-fia-Schriat-Auleitung

 

Tua Wossa in an Topf eine. Wia vü Wossa du brauchst, steht aufm Packl von da Buchstabmsuppm.

 

Stöö den Topf aufn Herd und drah eam auf.

 

Woat, bis dass es Wossa kocht. Ietzan reiß es Packl auf und tua de Buchstabm eine ins kochende Wossa.

 

Woat, bis dass de Buchstabm wach san. Drah den Herd o und tua mitn Schepfleffl a Suppm in dei Tölla.

 

Fertig samma!

 

Leiwande Ezzes

 

Soitast, warum a imma, an Pedasüü daham haum, daun tua eam in de Suppm eine und los eam a bissl mitkochn.

 

Waunst alla daham bist und ned de ganze Suppm auf amoi obe bringst, kaunst es Reschtl in Küschraunk eine tuan und murgn no amoi aufwama.

 

Waunst oba murgn ned scho wieda a Suppm mechatst, daun is Eifriern definiv a Altanative.

 

Wiast di a entscheidst, aufwama soitast as a so oda a so no amoi.

 

Ernährungsinfo

 

Buchstabmsuppm is ned ungsund, owa wengan de Geschmacksverstärka a ned bsunders gsund.

Keine Kommentare

Kommentieren